Brand New Day

Het pensioenproduct van Brand New Day sluit het beste aan op de wensen van zzp'ers in de mediasector. Dat blijkt uit onderzoek door ons naar opbouwproducten(lijfrente) voor zzp’ers.

Voor zzp'ers zijn de volgende criteria het belangrijkst bij de keuze voor een product waarmee zij pensioen kunnen opbouwen:
1. transparantie over kosten;
2. fiscale aftrekbaarheid;
3. goede service en persoonlijk contact;
4. flexibele premie inleg;
5. laag kostenniveau.

WIE IS BRAND NEW DAY?

Brand New Day is een financiële instelling die in vergelijking met andere financiële instellingen zeer lage kosten biedt. Kijk voor een offerte of meer informatie over hun pensioenproduct op hun website.

Alternatieven

Mogelijk sluiten andere (product)mogelijkheden in de markt beter aan op de individuele behoeften van zzp'ers. Zo is Today’s Tomorrow een alternatief voor een lijfrente(opbouw)product op basis van beleggingsrendement. Twee aanbieders van lijfrenteproducten op basis van spaarrente die eveneens goed uit het onderzoek kwamen, zijn Nationale Nederlanden Bank en Aegon Bank.

Onafhankelijk advies

Zzp’ers doen bij dit soort adviesgevoelige producten graag een beroep doen op de expertise van voorlichters of onafhankelijke adviseurs. Zij kunnen kiezen voor eerst een voorlichtingsgesprek of financieel planningsgesprek.