Sollicitatieprocedure en open sollicitatie

Wanneer je reageert op een vacature, krijg je van MPD een ontvangstbevestiging. Hierin staat binnen welke termijn je van ons hoort en of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Bij het selectieproces maken we regelmatig gebruik van een persoonlijkheidstest. Mede aan de hand van de uitkomsten stellen wij vast of er een goede match is tussen jouw kwaliteiten, de functie en onze organisatie. Daarnaast voeren wij een wettelijk verplicht integriteitsonderzoek uit. Dit heet pre-employment screening (PES). Bij de screening worden je persoonlijke gegevens nagetrokken. Denk hierbij aan identiteit, referenties en diploma’s.

Open sollicitatie?

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Als je ons een open sollicitatie stuurt, krijg je een ontvangstbevestiging. Jouw sollicitatie wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en doorgestuurd naar de afdeling die mogelijk interesse heeft. Binnen twee weken informeren we je of er een passende vacature is en wat het vervolg van de procedure is. Het kan ook zijn dat we je sollicitatie graag nog even in portefeuille houden. Ook dat hoor je uiteraard van ons.

Je kunt je open sollicitatie naar ons mailen.