Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van MPD volgen de CAO voor het Omroeppersoneel. Daarnaast kun je gebruik maken van speciale regelingen en faciliteiten.

Dit alles bij elkaar vormt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Met keuzevrijheid, zodat je de voorwaarden kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke levenssituatie. Alle voorwaarden staan uitgebreid beschreven in een Personeelsgids MPD. Hier zetten we een paar belangrijke afspraken voor je op een rijtje.

Eindejaarsuitkering

Naast je maandelijkse salaris en jaarlijkse vakantie-uitkering van 8 procent, ontvang je een eindejaarsuitkering van 6 procent. 

Pensioen en zorgverzekering

Wij hebben natuurlijk een prima pensioenvoorziening en betalen een groot deel van de pensioenpremie. De ziektekosten kun je collectief verzekeren bij PNOzorg, waar op maat gemaakte aanvullende pakketten beschikbaar zijn.

Werkduur, werktijden en verlof

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom telt een gemiddelde werkweek bij ons 36 uur. Wil je minder uren werken, dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij werken met flexibele werktijden. Je kunt jouw werktijden met je leidinggevende bespreken. De publieksafdelingen zijn geopend tussen 8.00 en 17.30 uur. Het kantoorgebouw is geopend van 7.00 tot 19.00 uur. Heb je een volledige baan dan heb je recht op ten minste 172,8 uren vakantie per jaar. Natuurlijk houden we ons ook aan de wettelijke verlofvormen als ouderschapsverlof en zorgverlof.